Felhívom minden játékvezető figyelmét, hogy az utóbbi időben több csapat is - nagyon helyesen - komolyabban veszi a mérkőzésre való beléptetés szabályait. Ez természetesen a játékvezetőkre is vonatkozik. A Versenyszabályzat szabályozza ezt a kérdést is amit mindenkinek ismernie kell:

(4) A Liga a versenybírói, játékvezetői vagy edzői igazolvánnyal rendelkezők számára kérésükre sorszámozott, fényképes pályabelépőt ad ki. A rendező sportszervezet előzetes bejelentkezés alapján az ilyen belépővel rendelkezők számára ingyenes belépést köteles biztosítani a legolcsóbb kategóriájú helyekre. A kiadott belépők listáját a Liga minden érintett sportszervezet részére megküldi. A sportszervezeteknek az előzetes bejelentkezési és beléptetési rendjüket a bajnoki idény kezdete előtt nyilvánosságra kell hozniuk, és a Liga számára jóváhagyásra meg kell küldeniük. Amennyiben a beléptetés rendje az idény közben változik, az új beléptetési rendet a Liga számára 15 nappal a változás hatályba lépése előtt jóváhagyásra meg kell küldeniük. A Liga a sportszervezetek jóváhagyott beléptetési rendjét a honlapján teszi közzé.

Tehát a fenitek szerint járjatok el. A játékvezetői igazolványokat Palla Zoli készíti (reméljük).

 

MJJE Elnökség

Frissítve!: A pályabelépők igénylése azok részére megtörtént, akiknek fényképe van a honlapon. Remélhetőleg az egyesületek hamar kiállítják a kért igazolványt. Addig is ha meccsre szeretnétek menni előzetesen jelezzétek a csapatok illetékeseinél és remélhetőleg nem lesz probléma a bejutással.