Tisztelt Egyesületi Vezetők, Edzők!

A Magyar Jégkorong Szövetség Versenyszabályzatának 1.4.2 pontja alapján a játékosoknak, díjmentes, alapfokú játékvezetői tanfolyamon kell részt vennie. Ebben a versenyévadban ez a 2000-es születésű játékosokat érinti. Az oktatást a Játékvezetői Testület végzi.

A játékos létszámra való tekintettel a JT a budapesti helyszín mellett lehetőséget biztosít tanfolyamra és vizsgára Dunaújvárosban, Debrecenben és Székesfehérváron.

Jelenleg csak a budapesti tanfolyam ideje ismert:

A képzés helye: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3., Földszinti előadó

A képzés ideje: 2017. május 3., május 10. és május 17. 18:00-20:00 óráig

Vizsga: 2017. május 24.

A három tanfolyam időpont közül minimum kettőn kell részt vennie a játékosnak ahhoz, hogy vizsgázni mehessen.

Felhívjuk az egyesületek és a játékosok figyelmét, hogy a képzés KÖTELEZŐ!

A tanfolyamra a JT vár továbbá minden, a játékvezetés iránt érdeklődőt, aki betöltötte 18. életévét, kiváló a korcsolyázótudása és igazolt játékosmúlttal rendelkezik. A tanfolyam számukra regisztrációhoz kötött: kérjük, a részvételi szándékot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre küldött rövid önéletrajzzal és motivációs levéllel jelezzék. A tanfolyamot követő vizsgát sikeresen letevők a JT nyári edzőtáborába meghívást kapnak, ahol további képzésre, illetve jeges tesztekre is sor kerül majd.

MJSZ Versenybíróság