Megtennéd, hogy pár sorban bemutatkozol?

Wolf László vagyok, 49 éves, Dunaújvárosban születtem. Nős vagyok, két gyermek édesapja és a kis tündér unokám büszke nagypapija. A lányom 27, a fiam 18, a kicsi unokám 2 éves. Dunaújvárosban élünk a feleségemmel, a fiammal és egy kicsi Yorki kutyánkkal. Iskoláimat itt végeztem, valamint itt jégkorongoztam és a katonai szolgálatot szintén Dunaújvárosban töltöttem le. Közel 20 éve vagyok a „hokibírók” családtagja.

 

 

Megtennéd, hogy pár sorban bemutatkozol?

Ferencz Tibor vagyok 47 éves, Csíkszeredában születtem 1972 május 23-án. Tanulmányaimat Csíkszeredában végeztem, iskola után a csíkszeredai traktorgyárban dolgoztam, mint fémforgácsoló, majd behívtak katonának és miután leszereltem, azután maradtam a román hadseregnél, mint hivatásos katona 10 évig a hegyivadász alakulatnál, mint távírdász. 2002-ben települtem Magyarországra.

 

 

Megtennéd, hogy pár sorban bemutatkozol?

Mokrai Ádámnak hívnak, 3 napja töltöttem be a 28-at és 7 éves korom óta foglalkozok a jégkoronggal. Megjártam az összes UP korosztályt, majd egy évet játszhattam profiként. Amikor választani kellett, akkor az egyetemet választottam, de ha visszamehetnék az időben nem változtatnék semmin. Jelenleg ez az 5. szezonom, mint játékvezető.

 

 

Megtennéd, hogy röviden bemutatkozol?

Hokky Máté vagyok, Budapesten élek a szüleimmel és két öcsémmel.  Idén októberben töltöm be a 18. életévemet, és bármilyen fiatalnak is tűnök, már a 3. szezonomat zárom játékvezetőként.

 

 

Megtennéd, hogy pár sorban bemutatkozol?

Somogyi Attila vagyok, 36 éves, tősgyökeres budapesti: itt születtem, itt nőttem fel és itt élek jelenleg is. Család szintjén a tavalyi év hozta el számomra a nagy áttörést, így büszkén mondhatom, hogy immár házas emberként élem mindennapjaimat. 

Tanulmányaimat illetően – az akkor még – Corvinus Egyetem Államigazgatási Karán végeztem igazgatásszervezőként, majd egy posztgraduális képzés keretében igazgatási-rendszerszervező, végül pedig ugyanezen Alma mater falai között közigazgatási menedzserré avanzsáltam. Az államigazgatási kar mottója: „Pro publico bono”, ez magyarul annyit tesz, hogy „Mindent a közjóért”, mely elvet a mai napig igyekszem alkalmazni valamennyi feladatellátásom során.

Jelenlegi munkámat megelőzően három hónap híján 10 évi dolgoztam az Emberi Erőforrások Minisztériumában, illetve jogelőd intézményeiben, onnét váltottam a jégkorongra 2015-ben.